OFFICIËLE ACCESSOIRESHOP  D'IETEREN

5372 onlineartikelen
FR NL
Al onze promoties bekijken >
Elke maand tal
van promoties!
Al onze diensten bekijken >
Gratis afhalen
bij uw dealer
Grote keuze
aan Lifestyleartikelen
Winkelmandje
leeg
Bekijken
Wijzigen >>
Alles zien

Catalogus

Beschermingen

Met side bars, instaplijsten, folie en anti-slipmatten beschermt u uw wagen tegen beschadigingen van buitenaf. Wij bieden u een uitgebreid gamma aan toepassingen die uw wagen voor allerlei beschadigingen behoeden.

In voorraad

Artikelen in voorraad zijn onmiddellijk leverbaar. Van zodra we uw betaling ontvangen hebben, worden de artikelen geleverd. Gelieve rekening te houden met een leveringstermijn van ongeveer 5 werkdagen voor België en van 10 werkdagen voor het buitenland. U ontvangt een bevestiging via e-mail zodra uw bestelling verstuurd is.

Gelieve rekening te houden met een leveringstermijn van ongeveer 5 werkdagen voor België en van 10 werkdagen voor het buitenland. U ontvangt een bevestiging via e-mail zodra uw bestelling verstuurd is.

Beperkte voorraad Ongeveer 5 stuks beschikbaar

Indien blijkt dat de voorraad is uitgeput na uw betaling, wordt u binnen de 48h na besteldatum verwittigd.

Niet in voorraad

Indien een product niet in voorraad is, ontvangt u een e-mail met de verwachte leveringstermijn. De leveringstermijn kan echter wijzigen door bepaalde omstandigheden (bv. uitputting voorraad bij de leverancier,...). De vermelde leveringstermijnen zijn bijgevolg indicatief en onder voorbehoud van wijzigingen door onze leveranciers.

Indien niet meer leverbaar wordt het bedrag u terugbetaald.