OFFICIËLE ACCESSOIRESHOP  D'IETEREN

4448 onlineartikelen
FR NL
Al onze promoties bekijken >
Elke maand tal
van promoties!
Al onze diensten bekijken >
Gratis afhalen
bij uw dealer
Grote keuze
aan Lifestyleartikelen
Winkelmandje
leeg
Bekijken
Wijzigen >>
Alles zien

Wie zijn we ?

De webshop IDEAS4CARS, ontwikkeld door de firma D’IETEREN, biedt talrijke specifieke accessoires aan voor de merken VOLKSWAGEN, AUDI, SEAT en SKODA. Bovendien zijn er een waaier van universeel (al dan niet) monteerbare accessoires die ook op andere merken van toepassing zijn. (b.v. trekhaakfietsendrager, dakkoffer, mobiele GPS,…)
De aangeboden accessoires zijn Originele fabrieksaccessoires of door D’IETEREN geselecteerd.
De Originele Accessoires stemmen perfect overeen met de door het merk opgelegde kwaliteitsstandaarden, de specifieke eisen, de esthetiek en de veiligheid van uw voertuig.
De door de invoerder D’IETEREN speciaal geselecteerde artikelen garanderen een voortreffelijke prijs-kwaliteitsverhouding en voldoen aan de technische eisen van het merk.

De oorsprong van het bedrijf gaat terug tot het begin van de 19e eeuw. Het werd opgericht door de meester-koetsenbouwer Joseph-Jean D'Ieteren. Als onderneming slaagde D'Ieteren erin de evolutie in de transportindustrie bij te houden en ontwikkelde zich bijgevolg van een ambachtelijke tot een industriële en commerciële onderneming.
In het begin van de 20e eeuw begon de onderneming met het fabriceren van carrosserieën en exporteerde een groot gedeelte van zijn productie. Daarna begon het met het importeren en assembleren van voertuigen en vrachtwagens.
Na de Tweede Wereldoorlog haalde D'Ieteren een contract binnen voor de exclusieve invoerrechten van de merken Studebaker (1945), Volkswagen (1948) en Porsche (1950). In 1956 lanceerde de onderneming zich in de autoverhuur met het verhuren van VW "Kevers" op de Belgische markt.
De onderneming ging later voort met het importeren en verdelen van andere merken van de groep Volkswagen : Audi (1974), Seat (1984), Skoda (1992), Bentley (2000) en Lamborghini (2001), evenals van Yamaha producten (1975).

D'Ieteren Automotive verzorgt in België het geheel van de distributieactiviteiten voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Lamborghini, Bugatti en Porsche. Deze activiteit vormt de historische pijler van de Groep en berust op verkoopconcessiecontracten van onbepaalde duur die, sinds 60 jaar voor het Volkswagen-contract, de relaties van D'Ieteren Automotive met de constructeurs regelen.
Beheer van 5 distributienetwerken die meer dan 300 zelfstandige concessiehouders in heel België vertegenwoordigen.

Beheer van 17 D’Ieteren Centers en 4 Porsche Centers, voornamelijk in de Brusselse en de Antwerpse regio's;
Verhuring op lange termijn en financiële lease via D’Ieteren Lease en D’Ieteren Vehicle Trading;
Verkoop van tweedehandse voertuigen via twee “My Way” centra, in Drogenbos en Kortenberg, en via ongeveer 80 concessiehouders die deel uitmaken van het “My Way Network”;
Distributie van de producten van Yamaha in België en Luxemburg via D’Ieteren Sport;

Invoer en distributie aan alle concessiehouders van wisselstukken en accessoires.

De herstelling en vervanging van voertuigbeglazing in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland via Belron s.a. en onder meer zijn merknamen CARGLASS®, AUTOGLASS®, SAFELITE® AUTO GLASS, SPEEDY®, LEBEAU®, SMITH&SMITH® en O’BRIEN®.